Over ons

Wij, Jan en Marry Oostijen, zijn enthousiaste positieve mensen met veel levenservaring en ervaring in het bedrijfsleven. We kunnen zeggen dat we midden in de samenleving staan en houden van het werken met en voor mensen.

Beide zijn we Individualpsychologisch trainer en counselor, Gestalt Counselor en levensstijlanalist. We begeleiden cliënten één op één in counseling- en coaching’s processen.  Marry werkt graag met groepen en geeft trainingen voor verschillende doelgroepen. Zij is tevens docent aan de VHS in Meppen.

Binnen Cadona werken wij vanuit de Adleriaanse Psychologie die de mens ziet als een ondeelbare eenheid (holisme) en een sociaal wezen met als sterkste verlangen “erbij te willen horen”. Als je voelt dat je erbij hoort doe je mee, denk je mee, en help je mee. Je voelt je sterk en krachtig.

Soms zijn er vragen of thema’s in je leven die je blokkeren, die je belemmeren en steeds weer bezig houden. Je hebt het gevoel dat je niet vooruitkomt. Je weet niet welke richting je moet kiezen of wat je kunt doen.

Het kan gaan om een probleem in je relatie, in de familie, met de kinderen, op je werk of in relatie tot andere mensen. Je weet niet wat je wilt, wie je eigenlijk bent, waar je staat en of je de juiste keuzes maakt voor de toekomst. Of het loopt niet lekker met je bedrijf, moet je wel of niet samenwerken, doorgaan of stoppen.

Voor al deze thema’s ben je bij ons op het juiste adres. Voor een coaching- of counseling- traject of voor een éénmalig gesprek. Of je doet mee met één van de trainingen en workshops om je persoonlijkheid verder te ontwikkelen, nieuwe ervaringen op te doen en ongekende kwaliteiten bij jezelf te ontdekken. Jij bepaalt uiteindelijk de weg die je gaat.

Kortom een goed advies aan jou: leer ons kennen, dan pas weet je of wij wat voor jou kunnen betekenen.